Vil Vekst Logo

Team- og lederutvikling

Vi vet at det finnes gode verktøy for å arbeide med eget liv og relasjonene vi står i til daglig, på alle arenaer, både profesjonelt og privat. Vi deler gjerne med andre det vi har funnet mest verdifullt.

Trenger du hjelp med rekruttering?
Vi kan være behjelpelig med å kvalitetssikre rekrutteringsprosessene i din organisasjon. Vi har erfaring fra kommersielle så vel som ideelle organisasjoner – i arbeidet med både ansatte og ulønnede medarbeidere.

Vil du utvikle teamets potensiale videre?
Ta kontakt og snakk med oss om det dere opplever som behov, så skreddesyr vi et opplegg. Vi kan også fasilitere hele dagen for ditt team. Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi tilby møterom, mat, undervisninger og aktiviteter ( i Oslo).

Vil du bli bedre kjent med deg selv og teamet ditt?
Vi bruker profesjonelle verktøy for å hjelpe deg og teamet ditt til å bedre forstå hvordan ulike mennesker reagerer og samhandler. Med utgangspunkt i moderne personlighetstester basert på femfaktormodellen (big 5) gir vi en dypere forståelse for teamdynamikk og personlighet. Dette er et godt redskap for å bli bedre kjent med dine egne preferanser – og for dypere forståelse av hvem som er egnet til hvilke roller i ditt team.

Hvordan utvikle en god kultur for feedback og gjøre kollegaveiledningen tryggere? Vi kan bistå med inspirerende foredrag, og vi kan lede og følge opp prosesser.

Vi har også gode verktøy for å løse konflikter mellom enkeltpersoner og i teamet

«Jeg har jobbet med Dag William gjennom 3 år. Han er en god sparringspartner og relasjonsbygger, som evner å hente frem potensialet i hver enkelt i organisasjonen. Han er en dyktig strateg, utmerket kommunikator og forretningspartner.»
Eirik Andreas Husabø, Senior Consultant at Capgemini.

Spesielt for ideelle organisasjoner og menigheter:

Trenger du inspirerende foredragsholdere for motivere medarbeidere i en ideell organisasjon? Vi har begge mye å bidra med. Aktuell tematikk kan være:

– Å overleve i en travel hverdag. God rytme på livet.
– Prioritering for ledere.
– Rett person på rett plass.
– Ekte fellesskap i en krevende verden
– Hvordan skape god kultur for evaluering
– Tro og hverdag for folk flest

Referanser:

«Jeg har jobbet med Dag William gjennom 3 år. Han er en god sparringspartner og relasjonsbygger, som evner å hente frem potensialet i hver enkelt i organisasjonen. Han er en dyktig strateg, utmerket kommunikator og forretningspartner.»
Eirik Andreas Husabø, Senior Consultant at Capgemini.

«I had the privilege of working with Dag for more than one year at The Online Backup Company. Dag is proactive, result oriented and responsible, in addition to having exceptional humanistic skills. Dag is a great asset to any company.»
Joachim Claeson, Advisor i Dfind Norge.

«If you are looking for a charismatic leader with professional approach to the work that has to be done, please contact Dag. I have worked with Dag for several years and he always surprised me how positive he is and always have the goal in business of Winn /Winn.»
Jonas Rosenkvist, Director at Edsvikens El AB