Vil Vekst Logo

Om oss

Tonje & Dag

Vi tror det finnes gode verktøy for å arbeide med eget samliv, og vi deler gjerne med andre det vi har funnet mest verdifullt.

Vil vekst AS

org.nr: 826 552 662
Helga Vaneks vei 3F, 1281 Oslo

Tonje

E-post: tonjehstang@gmail.com
Tlf: +47 413 05 670
Facebook

Dag William

E-post: dagwhstang@gmail.com
Tlf: +47 922 20 644
LinkedIn

Tonje

kombinerer for tiden frilansvirksomhet med forfatterskap og kommer fra stillingen som sosialpedagogisk rådgiver i videregående skole gjennom de siste 12 årene. Hun er utdannet pedagog med tilleggsutdanning i kristendom, engelsk og organisasjon og ledelse. Godkjent coach. Foredragsholder, forfatter og gjennom mange år mentor og veileder for unge ledere.

Tonje har skrevet flere bøker av ulik type. Mest kjent er Trivsel og tjeneste – to sider av samme sak? (Prokla Media 1998). Den ble kåret til ”årets beste kristne bok for voksne” i 1998, ble revidert i 2006 og kommer i ny og utvidet utgave høsten 2021. Hun har også skrevet Langs samme vei sammen med Ole-Magnus Olafsrud og Tor-Martin Synnes, (Navigatørene 2002) som sammen med boken Trivsel og tjeneste i mange år har vært til inspirasjon og utvikling for det kristne fellesskapet. Det samme gjenger boken Husfellesskap fra 2004 som ble nyskrevet og kom ut på ny i 2020 under tittelen Småfellesskap - en vei til vekst.  Alle disse bøkenes tema, formidler Tonje gjerne "live" på seminarer og inspirasjonskvelder. Tonje har også skrevet refleksjonsbøkene Multesteder (Luther 1996) , Alle steder (Luther 2001) og Sett – ukentlige hvileskjær (Luther) i 2016.

Dag William

jobber med organisasjonsutvikling, intern kommunikasjon, konflikthåndtering og spesielt med utvikling av selgere og organisasjoner som trenger å styrke den generelle samarbeids- og salgskulturen.

Han har i 15 år arbeidet som leder og gründer i frikirken og har hatt forskjellige roller gjennom 8 år i The Online Backup Company AS (nå J2Global Norway AS) innen salg, salgsutvikling, coaching og som personaldirektør de siste årene. Dag William er sertifisert IMAGO-facilitator (relasjons- og kommunikasjons-metodikk), har studert ledelse og organisasjonspsykologi ved Høgskolen i Østfold og har jobbet som selvstendig bedriftsrådgiver og konsulent siden 2014.

Han har bla. annet jobbet med prosjekter for Cockpit Kommunikasjon, Mary Kay, Kjedekontoret til Vivo Bokhandel, Lunde forlag, Stiftelsen KRAFT, Maritastiftelsen, MALM LTD og Normisjon mfl.

Sammen

har vi skrevet boka Tid for to – en samlivsbok for alle slags par (Lunde 2015)

Hver for oss og sammen tilbyr vi veiledning, kurs og inspirasjon i alle typer organisasjoner. Det er viktig for oss å snakke sant om livet – og der det er aktuelt; sant om Gud. Vi får mye tilbakemelding på at vi begge er livs- og jordnære i vår formidling – og at vi byr på oss selv på en måte som skaper gjenkjennelse og er inspirerende. Vi synes det er fint om folk trekker på smilebåndet og ler i løpet av våre undervisningsøkter, og vi lar gjerne tilhørerne le av våre feil og utfordringer.

Samlivsboka Tid for to

I forlagets presentasjon av boka skriver de:
«Med visdom, erfaring og en solid dose humor leder Tonje og Dag William oss gjennom råd og prinsipper for hvordan parforholdet best kan ivaretas og styrkes. Ukentlige lesestykker og samtalespørsmål gjør boken til en sørvisstasjon for par som ønsker å skape en fast rytme på ”vår kveld” i hverdagen, med tid og rom for fruktbare samtaler. Boken kan med fordel gis som gave og er rikt illustrert av Lars Aurtande.»

Kan kjøpes her