Vil Vekst Logo

Om oss

Tonje & Dag William

Vi tror det finnes gode verktøy for å arbeide med egen utvikling – i samlivet, i jobben og når det gjelder livet ellers. Vi deler gjerne med andre det vi har funnet mest verdifullt.

Vil vekst AS

org.nr: 826 552 662
Helga Vaneks vei 3F, 1281 Oslo

Tonje

E-post: tonjehstang@gmail.com
Tlf: +47 413 05 670
Facebook

Dag William

E-post: dagwhstang@gmail.com
Tlf: +47 922 20 644
LinkedIn

Tonje

er forfatter og foredragsholder og har – gjennom mange år – vært mentor og veileder for unge ledere. Fram til 2020 var hun sosialpedagogisk rådgiver i videregående skole – i 12 år. Hun er utdannet pedagog med tilleggsutdanning i kristendom, engelsk og organisasjon og ledelse. Godkjent coach.

Tonje er forfatter og medforfatter av mer enn ti bøker.
Mest aktuelle er
Senk skuldrene – og tjen Gud (Proklamedia 2022) om utrustning, medarbeiderskap og om å være rett person på rett plass. (Medforfatter: Dag William H Stang)
Ringe i vann - historien om Ungdom I Oppdrag gjennom 50 år ( Proklamedia 2021), en ærlig og inspirerende jubileumsbok om Norges største misjonsorganisasjon.
Småfellesskap – en vei til vekst (Lunde 2019), en praktisk bok om grupper i menighet og forsamling.
Tid for to – en samlivsbok for alle slags par (Lunde 2015). En vettug samlivsbok med samtalekalender for par. (Medforfatter: Dag William H Stang)
Refleksjonsboken Sett - ukentlige hvileskjær (Luther 2016)

Dag William

jobber med organisasjonsutvikling, kommunikasjon, konflikthåndtering og spesielt med utvikling av selgere og organisasjoner som trenger å styrke den generelle samarbeids- og salgskulturen.

Han arbeidet 15 år som leder og gründer i Frikirken og har hatt forskjellige roller gjennom åtte år i The Online Backup Company AS (nå Keep IT Safe) innen salg, salgsutvikling, coaching og som personaldirektør de siste årene. Dag William er sertifisert IMAGO-facilitator (relasjons- og kommunikasjons-metodikk), har studert ledelse og organisasjonspsykologi ved Høgskolen i Østfold og har jobbet som selvstendig bedriftsrådgiver og konsulent siden 2014.

Han har bla. annet jobbet med prosjekter for Cockpit Kommunikasjon, Mary Kay, Kjedekontoret til Vivo Bokhandel, Lunde og Luther forlag, Stiftelsen KRAFT, Maritastiftelsen, MALM LTD, Normisjon, Acta og Normisjon region ØST, Actis, ØST AS mfl.

Sammen

Hver for oss og sammen tilbyr vi veiledning, kurs og inspirasjon i alle typer organisasjoner. Det er viktig for oss å snakke sant om livet – og der det er aktuelt; sant om Gud. Vi får mye tilbakemelding på at vi begge er livs- og jordnære i vår formidling – og at vi byr på oss selv på en måte som skaper gjenkjennelse og er inspirerende. Vi synes det er fint om folk trekker på smilebåndet og ler i løpet av våre undervisningsøkter, og vi lar gjerne tilhørerne le av våre feil og utfordringer.

Senk skuldrene - og tjen Gud

Få ting i livet gir så god mening som å vite at en er på den tjeneste-plassen Gud hadde tiltenkt akkurat meg. Utfordringen for mange er imidlertid å finne nettopp den plassen. Tonje og Dag William Haugeto Stang hjelper oss i boka «Senk skuldrene – og tjen Gud» på en glimrende måte med det. Velskrevet, grundig, og ikke minst med gode, ærlige og gjenkjennbare eksempler fra eget liv som gir god veiledning i denne prosessen. Her er en hjelpsom innføring i både ulike personlighetstyper og ikke minst det Bibelen sier om utrustning og nådegaver.

 

«Denne boka er en gullgruve for alle som vil oppleve gleden i å leve for noe som er større enn seg selv. Anbefales som lesning på egenhånd, men ikke minst i leder- og fellesskapsgrupper.»

JENS-PETTER JØRGENSEN

329,-

Kan kjøpes her

Ringer i vann

Denne boken står for en frisk historieskriving som svarer til Ungdom i Oppdrags vesen og visjon. Den tegner ikke et glansbilde – slik jubileumsskrift ofte gjør –men gir et ekte og sannferdig bilde av historien, der både oppturer og nedturer, seire og nederlag, suksess og skuffelser har sin plass. På mange måter er denne historien mer sannferdig enn sekulær vitenskapelig historieskriving fordi den også regner med Gud, en Gud som ved sin Hellige Ånd utruster, inspirerer og leder både enkeltmennesker, familier og større fellesskap. Les mer om UIO her: www.ywam.no


369,-

Kan kjøpes her

Småfellesskap

Det er hevdet at kristen vekst skjer best i grupper, og det trekkes fram at de gruppene det da er snakk om, er livsnære. Tonje Haugeto Stang tror begge deler stemmer – og deler sine erfaringer gjennom mange år. Det har blitt en praktisk bok for alle som er i gang med eller ønsker å starte en gruppe. Den vil også være nyttig for forsamlingsledere som ønsker å prioritere dette arbeidet høyt. Her finner du fleksible løsninger, fokus på Bibelens ord og invitasjon til samtale om hverdagens gleder og utfordringer, gjerne i kombinasjon med alt fra styrearbeid til hobbyaktiviteter. Boken byr også på konkrete opplegg for gruppesamlingen.

Boka er godkjent av Kristelig Studieforbund. Grupper og kurs som benytter boka kan søke om statsstøtte til studiearbeid. Les mer på www.k-stud.no. Eller ta kontakt på: tlf. 23 08 14 70, e-post. post@k-stud.no

Kan kjøpes her

Sett - Ukentlige hvileskjær

Gjennom personlige skildringer beskriver forfatteren hvordan Gud har sett henne og vært med henne gjennom hele livet – i oppturer og nedturer, nederlag og seire, i humor og alvor. Her møter vi ikke Gud som en streng pekefinger, men som en god venn, redningsmann og far – årvåken, beskyttende og full av kjærlighet.
«Sett» inneholder et kort stykke for hver uke gjennom året, men du kan selv velge om du vil følge denne rytmen. Tekstene fungerer også utmerket som høytlesning når du skal dele en andakt eller noen godord.


249,-

Kan kjøpes her

Samlivsboka Tid for to

I forlagets presentasjon av boka skriver de:
«Med visdom, erfaring og en solid dose humor leder Tonje og Dag William oss gjennom råd og prinsipper for hvordan parforholdet best kan ivaretas og styrkes. Ukentlige lesestykker og samtalespørsmål gjør boken til en sørvisstasjon for par som ønsker å skape en fast rytme på ”vår kveld” i hverdagen, med tid og rom for fruktbare samtaler. Boken kan med fordel gis som gave og er rikt illustrert av Lars Aurtande.»

249,-

Kan kjøpes her